Bijeenkomst groenbeleids- en beheerplan op 19 augustus in Nia Domo

maandag 15 jul 2024

Ook uw mening telt! De gemeente Boekel is inmiddels enkele maanden bezig met het opstellen van het groenbeleids- en beheerplan. Om de Boekelse inwoners te informeren over het traject en input te verzamelen voor de verdere aanscherping van het plan, organiseert de gemeente Boekel op 19 augustus van 19.00 tot 21.00 uur een bijeenkomst in Nia Domo te Boekel.

Resultaten vragenlijst

Deze bijeenkomst is niet het eerste participatiemoment rondom dit plan. Van 13 tot en met 31 mei was het mogelijk om een digitale vragenlijst in te vullen en input te geven voor het plan. Op de projectenwebsite (bereikbaar via de website van de gemeente) staan de resultaten van deze vragenlijst.

Fietstocht Raad

Verder heeft op 12 juni een fietstocht met de gemeenteraad plaatsgevonden. Tijdens deze tocht heeft de projectgroep de raad uitleg gegeven over de waarde van groen, uitgevoerde projecten en bijzondere plekken binnen Boekel. De raadsleden hebben met de projectgroep gedeeld wat zij belangrijk vinden om het plan verder aan te scherpen.

Praat u mee?

Wilt u bij de inwonersbijeenkomst op 19 augustus in Nia Domo aanwezig zijn of meer weten over het project? Ga dan naar de link in de tegel van het project Groenbeleids- en beheerplan gemeente Boekel.