Jeanne van Eert nieuwe wethouder van de gemeente Boekel

donderdag 17 okt 2024

Op 14 november 2024 neemt mevrouw Jeanne van Eert – Van de Ven het wethouderschap over van de heer Henri Willems. Mevr. Van Eert is momenteel nog fractievoorzitter en gemeenteraadslid namens Gemeenschapsbelang Venhorst-Boekel (GVB). Dhr. Willems treedt officieel per 1 november af als wethouder van de gemeente Boekel.

De installatie van mevrouw Van Eert vindt plaats tijdens de raadsvergadering op donderdag 14 november 2024. Zij neemt als wethouder de portefeuille van dhr. Willems over.

In de overgangsperiode wordt de portefeuille van dhr. Willems waargenomen door burgemeester Van den Elsen en wethouder Brands.

“Wij zijn als college erg blij dat Gemeenschapsbelang Venhorst-Boekel zo snel een waardig opvolger voor Henri Willems heeft gevonden. Jeanne van Eert heeft veel ervaring in de lokale democratie en met haar achtergrond en dossierkennis zien wij uit naar een mooie samenwerking.”, aldus burgemeester Van den Elsen.

Gemeenschapsbelang Venhorst-Boekel (GVB) heeft het nieuwe raadslid mevrouw Joke Braam voorgedragen. Zij wordt ook op 14 november benoemd.